Direkli İlkokulu

Vizyon: Çağımızın gereklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip, teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yaratıcı gücünü ve becerilerini harekete geçirerek, olası fırsatları önceden gören ve bunları bu gün ile ilişkilendirebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda yarına hazırlamak için varız. Demokratik ve bilimsel düşünen, Atatürk İlke ve İnklaplarına bağlı, ruh ve beden sağlığı yerinde, araştırıcı, kabiliyetleri doğrultusunda üretici, fırsat ve eşitlik ilkesinden yola çıkan bir eğitim öğretim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 8.30-14.10
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA 4 SINIF BİR ARADA BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OKUTULMAKTADIR.

WEB - https://bingoldirekli.meb.k12.tr

Adres - DİREKLİ KÖYÜ DİREKLİ KÜME EVLERİ NO 7 MERKEZ / BİNGÖL

Adres - DİREKLİ KÖYÜ DİREKLİ KÜME EVLERİ NO 7 MERKEZ / BİNGÖL

Ulaşım Köy minibüsü ve Elazığ Bingöl arası çalışan minibüsler. (Köyümüz şehirler arası yol üzerindedir.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 Km